perjantai 11. maaliskuuta 2011

I Wrote the Book

Jee, perjantai! Kuin ihmeen kaupalla jaksoin herätä jo kymmeneltä. Oli kyllä hiton hyvä fiilis, varsinkin kun auringonvalo pilkisteli verhon takaa. Reilu kuukausi aikaa saada unirytmi mallilleen, ja jos tämän aamuinen meno jatkuu, pääsen tavoitteeseen leikiten hyvissä ajoin. Niin kivaa, kun pääsi liikenteeseen puolilta päivin, jolloin yleensä tuskaisesti kuoriudun peiton alta. Lähdin tekemään viikon ruokaostokset vaihtelun vuoksi Sickla Köpkvarteriin, jonne pääsee bussilla vartissa. Olen tosiaan ottanut tavaksi ostaa kerran viikossa kunnolla tavaraa isommasta (ja halvemmasta) ruokakaupasta, ja korkeintaan täydentelen lähikaupan antimilla. Vertailussa Willy's on osoittautunut edullisimmaksi, mutta luulen, että isommissa ICA-kaupoissakin on ihan kukkaroystävälliset hinnat.

Pari viime päivää on mennyt aika tavallisissa merkeissä. Keskiviikkona opiskeltiin taas semi-hysteerisissä merkeissä ruotsia. Keskusteltiin Fröken Juliesta ja naureskeltiin nacka naprapaternalle ja barn under kläderille.

"Noi muut varmaan vihaa meitä, kun ollaan aina kolmestaan"


Jehovamummot metrossa

Eilen hain postista porukoitten lähettämän paketin. Pieni hiljainen toiveeni toteutui, kun löysin paketista mm. Fazerin sinistä. Kyllähän täälläkin myydään suomalaisia nameja, mutta ei ole kovin mielekästä ostaa niitä. Kivempi näin, niin säilyy se tunne, että oikeasti olen ulkomailla. :D Pikkuveljetkin olivat osallistuneet paketin kokoamiseen: Jonttu oli sujauttanut mukaan Trendin miniartikkelin PJ Harveysta ja Miksu oli valinnut suloisen kissakortin. :') Vaikka eilinen oli harmaa ja räntäinen, muistaminen perheeltä muutti päivän kertaheitolla valoisammaksi.

Kaupoilla kiertelyssä oli tarpeeksi aktiviteettia tälle päivälle, joten ilta kuluu rauhallisissa merkeissä kotosalla. Tekee mieli vain rentoutua. Kaljahammasta kieltämättä kolottaisi, mutta menköön vielä tämäkin viikonloppu selvinpäin. Jaksanpahan ainakin lähteä huomenna reippaana katsomaan jääkiekkomatsia!



MJÄÄÄÄÄ

PS. Kiitti pikkuveljelle, kun koukutti meikän tähän biisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti