tiistai 8. maaliskuuta 2011

Interpol ynnä muuta

Terve taas. Elo Tukholmassa sujuu edelleen moitteetta. Kevät taitaa tehdä nyt ihan oikeasti tuloaan; aurinkoa on riittänyt. Harmi vaan, että paistetta säestää navakka tuuli, joten lämpimistä keleistä on vielä ihan turha puhua. Piristää kuitenkin kummasti, ettei koko ajan ole pimeää ja harmaata!

Viikonloppuna ei tapahtunut mitään erikoista. Ellei sitten lasketa sitä, että tein ensimmäistä kertaa elämässäni lasagnea... :D Ja se oli vieläpä hyvää! Suunnittelin lähteväni sunnuntaikävelylle vanhaan kaupunkiin, mutta enpä sitten vaivautunut, kun yöunet venyivät jälleen kerran liian pitkiksi. On se kumma, ettei tuo valon lisääntyminen vaikuta millään ilveellä väsymyksen määrään. Kerta toisensa jälkeen olen koittanut korjata unirytmiä, mutta ei siitä tule mitään, kun en kerta kaikkiaan jaksa herätä ajoissa.

Me n' ma homegirl

Fröken Julie analysoinnin alla

Eilen suuntasin yliopistolta Cirkukselle, Skansenin ja Gröna Lundin naapuriin. Ohjelmassa oli aiemmin mainitsemani Interpolin keikka. Soluttauduin hipsterien sekaan ja pääsin lähelle lavaa. Tunnelma oli tiivis ja yleisö innoissaan. Joku penikka kiilasi eteen, peitti heilumisellaan näkymää lavalle ja talloi pomppiessaan varpailleni. Vieressä seissyt samanlaisiin kolttuihin pukeutunut lesbopari toi mieleen Hohdon kaksostytöt. Pelottavaa. Olen ilmeisesti oikeasti tulossa vanhaksi, kun selkää ja jalkoja pakotti se seisominen. Liekö tässä on alettava varaamaan jatkossa istumapaikkoja... Joka tapauksessa oli kivaa, ja mikä parhainta, pääsin kuulemaan livenä suosikkikappaleeni Interpolilta. En ollut ehtinyt perehtyä lämppäriin (Matthew Dear) etukäteen, mutta sekin oli positiivinen yllätys. Tänään pistin soimaan muutaman kappaleen studioalbumeilta, mutta ei kolahtanut yhtä kovaa kuin keikalla. Parempi näin päin, kuin että live-esiintyminen olisi ollut pettymys.

Cirkus


Matthew Dear


Interpol


Sergelin torilla, matkalla kotia kohti

Nyt kun muistan, niin ellette jo ole huomanneet, kuvia saa klikattua vähän isommiksi. Meikäläisen taidot ja kärsivällisyys ei riitä säätämään kuvia oikeaan kokoonsa itse postauksiin...

Niin, ja hyvää naistenpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti