maanantai 28. maaliskuuta 2011

Seikkailu Kistassa

Työntäyteisen viikon ja lööbailulauantain jälkeen otin suunnaksi Kistan, jossa ystäväni Vappu majailee laivakontissaan. :D Kuulostaa pahemmalta kuin mitä on - oikeasti konttinaapurusto oli varsin sympaattinen, mikäli unohdetaan alueella rellestävät rotat. Itsehän en noihin "ihaniin" otuksiin törmännyt, joten en kritisoi. Sitä paitsi Vapun yksiö oli tosi viihtyisä. Varo vaan, saatan alkaa notkua nurkissas useamminkin. ;)

Kistasta jäi muutenkin positiivinen kuva. Maaseudun ja teollisuusrakennusten kontrasti viehätti. Kaiken keskellä oli iso ostoskeskus, mikä kruunasi kokonaisuuden. Kiva, että oikeastaan kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. Toisaalta olen ihan tyytyväinen, että asun missä asun, eli keskellä-ei-mitään. Pakko lähteä kunnolla liikenteeseen, jos haluaa nähdä muutakin kuin ympäröivät kerrostalot ja lähikaupan...

Matka Ältasta Kistaan kesti vajaan tunnin. Siinä huomaa, kuinka laaja kaupunki Tukholma on. Tapasin matkatessani lipputarkastajat ensimmäistä kertaa täällä. Muistutus kaikille opiskelijahintaan matkustaville: pitäkää opiskelijakortti aina mukana! Käsittääkseni sen uupumisesta ei tule välittömästi sakkoa, mutta vähimmällä vaivalla pääsee, kun reissaa sen kanssa. Tämä toimikoon muistutuksena myös itselleni, että jatkossakin pakkaan kaikki tarvittavat dokumentit laukkuuni.

Kistaan päästyäni käytiin Vapun kanssa käppäilemässä luonnonhelmassa. Sen jälkeen vähän kahviteltiin ja herkuteltiin sekä leivoksilla että sosiaalipornolla. Otin salaiseksi tavoitteeksi sen, että raahaan Vapun joku ilta Österin yöelämään, juotan sille mahottomasti Jägermeisteria ja etsin valokuvaajan, joka ikuistaa meidät osoitteeseen finest.se. ;)

Kista Science Tower

Raksa

Koirankoulutusmaatila

Hortonomit bongasivat kukkasia!

Ericssonin tönö

"Kaduilla tuuleeeee..."


Artistien - siis meidän - sisäänkäynti



Ghettomeininkiä Kistassa. Meidänkin kadulla
oli muuten poltettu auto pe-la -yönä! :O

A-brunn: "Abort! Arbetslöshet! Anorexia! Acne!
Analsex! Alkoholism!"
Kotoa - huoneen sisustus etenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti