lauantai 30. huhtikuuta 2011

Lomatunnelmia

Kokeillaanpas pitkästä aikaa tätä kirjoitushommaa. Viimeiset pari viikkoa sisälsivät sen verran menoa ja meininkiä, että ei siinä ehtinyt uhrata montaa ajatusta blogille. Runosuoni on aika tukossa... No mutta. Lensin Norwegianin koneella Helsinkiin (suosittelen muuten lämpimästi kyseistä yhtiötä - en ole herran vuosiin ollut yhtä täsmällisellä lennolla) ja sieltä köröttelin bussilla poikaystävän luokse Jyväskylään. Vietimme yön siellä, ja aamulla lähdettiin ajelemaan kotiin Puumalaan. Meitsi muuten vaihtoi autoon kesärenkaat! Tai no kolme niistä, mutta kuitenkin. Puumalassa oli rento meininki, kuten tavallista. Vähän tissuttelua, auton pesua ja sukulointia.


Tädin ja miehensä ihana kissa Fluffy oli mummolla hoidossa 
Pääsiäiseksi suuntasimme takaisin Jyväshyvään. Paluupäivästä muodostui aika merkittävä, mutta ähäkutti, enpäs kerro miksi. ;) Muutoin meno oli aika lailla samanlaista kuin Puumalassakin: letkeää yhdessäoloa ja poikkiksen sukulaisten tapaamista. Lankalauantaina miehen siskonpojat Aksu ja Topsa tulivat meille hoitoon. Melkoisia energiapakkauksia, mutta onneksi kilttejä sellaisia. Harmi, että itselläni oli siinä vaiheessa flunssan pahin vaihe meneillään, ja pelkästään sohvalla istuminen tuntui vievän mehut. Luovuttaa ei kuitenkaan passannut, koska illalla oli luvassa hyvän ruoan ja juoman nauttimista tuttavapariskunnan kanssa.

Mamman vauva Odin kurkkii turpeen alta

Evästä ja MINUN puunaamani tiskipöytä!

Hylsy, Maija ja Japi


Viime maanantaina oli sitten aika lähteä ajelemaan Turkuun. Jätettiin auto poikaystävän kaverin hoiviin, ja bongattiin matkalla Kiisan-Pirtti. :D Tämä oli hauskaa siitä syystä, että Aksu ja Topsa kutsuvat minua Kiisaksi... Kiila-lempinimi on onneksi tainnut tipahtaa kyydistä pois. 


Turkkusessa hypättiin paattiin ja otettiin suunnaksi Tukholma. Yöunet jäivät aika vähäisiksi, vaikkei edes rellestetty baareissa. Varhain aamulla kaksi zombieta hilautui meidän kämpille, ja päivä menikin lähinnä koomailun ja omalla kohdalla varovaisen arkeen palailun merkeissä. 


Keskiviikkona koitti paluu koulun penkille. Aloitin Political Sociology -kurssin oikeastaan pakon sanelemana, koska loppukevään kurssitarjonta on aivan onneton. Kurssin teemat ovat kuitenkin ihan mielenkiintoisia, joten eiköhän tästä selvitä ilman pahempia hampaan kiristelyjä. Keskiviikko oli myös meikäläisen syntymäpäivä, jota ei tullut juhlittua mitenkään kummoisemmin. Otettiin vähän soppaa poikaystävän kanssa, ja loppuillasta vuokraemäntäkin tarjoili kermalikööriä manaillessaan samalla miesten kataluutta... :D 

Nuuskamuikkuseni



Synttärituopposilla lähipubissa
Torstaina pyörähdettiin keskustassa katselemassa meininkejä, mutta ei jaksettu viipyä siellä kovin pitkään. Lööbailtiin ja valmistauduttiin poikaystävän kotiinpaluuseen. Eilisaamuna saattelin tämän laivaan, ja täällä sitä ollaan nyt jumiteltu yksikseen. Ankeaa, mutta tänään on luvassa vähän vaihtelua, kun lähden Kistaan Vapun luokse vapun viettoon. Raukka on kipeänä, joten mitään rymyämistä ei ole tiedossa. Eipä sellainen kyllä kiinnostaisikaan. Sitä paitsi huomenna olisi tarkoitus lähteä vappupiknikille, joten parempi olla hyvässä kuosissa. Mutta juhlikaapa te muut minunkin puolestani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti