torstai 14. huhtikuuta 2011

This is my thursday

Se olisi sitten vähän niin kuin pääsiäisloma! Aika löysällä aikataulullahan tässä ollaan menty viime päivät muutenkin, mutta nyt ei ole hetkeen deadlineja kuumottamassa takaraivossa. Huomenna lennän Suomeen, joten tämä päivä on kulunut pitkälti viime hetken valmisteluja hoidellessa ja aikaa tappaessa. Pieni stressi on iskenyt päälle, niin kuin aina ennen matkustamista. Ainekset isompaankin suonitykyttelyyn oli olemassa, kun yritin ties kuinka monta kertaa ladata saldoa puhelimeeni. Suosittelen lämpimästi välttelemään Telenor-puhelinyhtiötä. Pakon kautta jouduin asiakkaaksi, kun tosiaan kännykässäni eivät toimi muut sim-kortit. Suorastaan ratkiriemukasta, että moisessa pattitilanteessa en pysty edes lataamaan lisää puheaikaa! Kuulevat kyllä kunniansa, kunhan olen toipunut tästä ensimmäisestä taistosta.


Tänään oli aurinkoinen ja lämmin päivä. Se nyt meni taas valitettavasti enimmäkseen sisätiloissa sompaillen, kun en muka keksinyt mitään tekemistä ulkona. Asetuin kuitenkin hetkeksi parvekkeelle lueskelemaan ja posettamaan, höhhöö. Myöhemmin hilppasin kevein askelin lähikauppaan onnellisena sen johdosta, ettei tarvinnut laittaa takkia päälle. Laukku alkaa olla aika täysi, mutta ehkä sinne vielä johonkin koloseen mahtuisi tätä lämpöä... Tosin kyllähän Suomessakin taitaa olla kevät jo hyvällä mallilla, jee! 


Suattaapi olla, etten kotivisiittini aikana päivitä blogia. Katsellaan ja kuulostellaan, mutta viimeistään parin viikon päästä ilmaannun kertoilemaan kuulumisia. Metkaa pääsiäisen aikaa, adjö!

2 kommenttia:

  1. Oon lueskellut jostain että siellä ollaan jo 15+ asteissa wau! Salaa kateellisena luin hehe.. mutta tosiaan täälläkin ollaan jo ihan kivasti keväässä :) Jee. Hyvvee Suomen visiittiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitän, oli oikein mainio reissu! Ja onneks säät suosi kotonakin B) Passas kyl tulla takas tänne, kun ruoho ja puut vihertää huhhahhei.

    VastaaPoista