maanantai 4. huhtikuuta 2011

Maanantai on taistoa täynnä

Uusi viikko, hiphei. Viikonvaihde oli humalan ja koomailun vuorottelua. Lahden toiselta puolelta kantautui huonoja uutisia, mutta eipä tässä auta nyt muu kuin toivoa parasta. Sen enempää en voisi tehdä, vaikka olisin Suomessa.

Tänään on oli vapaapäivä. Yritin kuitenkin tehdä jotain opiskelun eteen ja luin Doktor Glasia. Opus alkaa olla lopuillaan, mikä on ihan positiivista, koska siitä keskustellaan keskiviikon tunneilla... Olen vähän hakoteillä koulun suhteen, kun en oikein tiedä minkä kurssin kävisin seuraavaksi. Laitokseltakaan ei ole herunut vinkkejä. No, saas nähdä. Ehkä sitten otan huhtikuun rennommin, ja valkkaan ruotsin rinnalle kurssin vasta toukokuussa. Jos vaikka käyttäisi luppoajan askarteluun... 

Valmis kuvakollaasi
Viikonlopun sateet olivat taakse jäänyttä elämää, ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Ei tullut kysymykseenkään jumittaa näin nättinä päivänä sisätiloissa, vaan matkasin iltapäivästä keskustaan treffaamaan Vappua. Åhlènsin edessä oli huvittava tyttöduo, joka soitti minikitaraa ja "lauloi" jotain rahan anelulaulua. Teki mieli ottaa kuva, etenkin siinä vaiheessa, kun poliisit tulivat jututtamaan kaksikkoa, mutta en uskaltanut. Olisivat varmaan repineet väkisin vähäiset pennoseni.

Kirkkoja aina vaan

Polliisisedät

Vappu sitten johdatteli meidät Drottninggatanin Muffin Bakeryyn (odotan jo innolla poikakaverin reaktiota, kun tämän lukee...). Suosittelen! Tämä ruotsalainen leivonnaiskulttuuri on saanut meikäläisen hurahtamaan täysin muffineihin. En edelleenkään lämpene pastellivärimöhnillä kuorrutetuille kökkäreille, mutta täällä maistelemani paakkelssit ovat olleet pala taivasta.


Mansikkajuustokakkumuffini, smaskens!

Hötorget ja etelän hetelmät


Tokan päivän pläsi

Topshop-löytö

Tanssimielenosoitus tjsp.
That's all folks, palailemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti