tiistai 10. toukokuuta 2011

Sadness Is a Blessing

Tässä tulikin pieni tahaton päivitystauko... On ilmeisesti pitänyt sen verran kiirettä, ettei ole joutanut kirjoittelemaan. No ei, tainnut iskeä laiskuus blogin suhteen. Täytynee skarpata ja ottaa loppukiri. Varasin eilen laivamatkan kotiin, ja tänään poltteli aloittaa pakkaaminen. Onneksi sain hillittyä itseni, koska tässä on kuitenkin vielä kolme viikkoa aikaa lopulliseen lähtöön. Feng shui kärsisi, jos lattiatilaa veisi iso lätkäkassi. Paitsi ainahan sen voisi piilottaa pöydän alle, hmm...

Minulle ei kuulu oikeastaan mitään uutta. Elämä pyörii opiskelun, tietokoneen ja keväästä/kesästä nauttimisen ympärillä. Stressiä on ihan kiitettävästi syystä jos toisesta, mikä on kostautunut nukahtamisvaikeuksina ja painajaisina. Niiice. Noh, kohta pääsee viettämään ihanaa kesätyöttömän arkea, joten täytyy vain yrittää pitää pakka kasassa.

Tämän enempää löpisemättä heitän tähän muutaman kuvan viime ja tältä viikolta.

Operaatio katu"taiteen" poisto

JYTKY, JYTKY, TULI ISO JYTKY! Political Sociologyn luentomuistiinpanoja...

Slussenilla jaettiin eilen ilmaisia korvapuusteja! Smaaaskens

"Valaan kokonen lokki!"


Käytiin syömässä vegeravintola Hermansissa, suosittelen! Maanantaisin syö niin paljon kuin jaksat -buffetti 80kr opiskelijoille, muistaakseni viidestä kasiin/ysiin.


Hän oli kerran italialainen mamma 

Ihan ok näköala


Hyvä ruoka, parempi mieli (ja viettelevämpi ilme)

Riippumattoja!




Hampsteri
Sen pituinen se. Lupaan palata vielä ainakin kerran tämän viikon aikana. Siihen saakka adios! :)


PS. Meikä lämpenee näköjään kappale kappaleelta enemmän Lykke Lin musiikille, siksi otsikko. Suosittelen myös lämpimästi uutta tuttavuuttani Agnes Obelia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti