perjantai 4. helmikuuta 2011

The Dog Poo and the Poodles

Edellisen postauksen lupaus piti, ja siispä otin eilen suunnaksi The Regent Pubin. Pienehkön harhailun jälkeen kuppila löytyi pimeältä sivukujalta. Paikka oli onneksi viihtyisä, todennäköisesti tulee käytyä toistekin. Aluksi oli vähän orpo olo, kun ei tuntenut ketään. Sitten samaan pöytään istuutui kolme ranskalaista fysiikan opiskelijaa, jotka ystävällisesti ottivat minut tietokilpailujoukkueeseensa. The Finnish French Group kasvoi vielä parilla muotitutkimuksen opiskelijalla. Siinä sitten lyötiin viisaat päämme yhteen japähkäiltiin vastauksia kysymyksiin, jotka käsittelivät musiikkia, elokuvia ja yleistietoa. Valitettavasti ei päästy palkinnoille, vaikka ihan hyvin osattiin vastailla. Pääasia oli kuitenkin se, että oli hauskaa ja pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin. Sosiaalisen elämän köyhyys alkoikin jo vähän rassata.

Mitäpäs muuta... No, sain vihdoin ja viimein opiskelijakorttini, mutta annas olla - siitä puuttui tärkein ominaisuus, nimittäin SL:n (paikallisliikenteen) merkki. Eivät kuulemma olleet saaneet tiedekunnalta vahvistusta opiskeluni täysipäiväisyydestä. Tuo nyt onneksi korjautui sillä, että kävin tulostamassa
opintorekisteriotteen ja heitin sen ylioppilaskunnan toimistoon. Jospa uusi kortti tulisi oikeaan osoitteeseen ja oikein ominaisuuksin varustettuna... Itse asiassa tuon opiskelijakortin kanssa puljaaminen taisi johtaa siihen, että tajusin antaneeni Postille vaillinaisen osoitteen. Eipä ihme, ettei ole pahemmin kolahdellut kirjeitä postiluukusta... Osoiteasia on korjattu, mutta tilanne ei ole muuttunut mihinkään. Jokseenkin ärsyttävää, koska olen odotellut opiskelijakortin lisäksi muutakin tärkeää postia.

Laitetaanpa vielä loppukevennykseksi jotain positiivista:

  • Alun epäröinnistä huolimatta päätin yrittää osallistua ryhmätyön tekemiseenorganisaatioteorian kurssilla. Saapa nähdä mitä siitäkin tulee, mutta yrittänyttä ei laiteta!
  • Tukholmaan tultuani tein eräänlaisen bucket listin (t. listojen ystävä) siitä, mitä kaikkea haluan tehdä täällä vaihdon aikana. Yksi niistä oli keikkatarjonnan hyödyntäminen. Yritin tilata lippua The Arkin keikille siinä onnistumatta. Seuraava vaihtoehto oli Interpol, ja sitä menen nyt sitten reilun kuukauden päästä kuikuilemaan :)
  • Tänään alkoi kevät. Näin päätin. Kevätrotsi ja tennarit kaivettiin naftaliinista, ja hyvin tarkeni. Pitää vain olla varovainen ettei lennä persiilleen noille jäisillä kaduilla.
  • Huomenna pääsee shoppailemaan, jeeeeeee
Self-portrait in our elevator, bazinga!

2 kommenttia:

  1. Kiggs, nyt on pakko kysyä (vaikka tota jokapäiväistä skypetystä hieman valittelitkin), niin millaset kuulokkeet siulla on siihen käytössä? Tai no pitäähän siinä olla se mikkikin tietty :D? Voisin yrittää hankkia ja tutustua skypen maailmaan, ois kiva kuulla enemmänki kuulumisia!

    VastaaPoista
  2. Noh, vapaasta tahdostanihan miä siellä Skypessä notkun ;D Välillä kuuntelen ihan koneen kajareilla, välillä tommosilla tavallisilla nappikuulokkeilla. Ei siis vaadi mitään sen kummosempia kikkailuja :) Tietty voit halutessas hommata sellasen puhelinmyyjäsetin, jossa on mikki samassa... Ite ostin mikillä varustetun webbikameran. Pohdiskele et minkälaisille hiluvitkuttimille siulla/teillä on eniten käyttöä ja ei kun hintoja vertailemaan! Ja ilmottele sitten kun oot tavotettavissa Skypen välityksellä ;)

    VastaaPoista