sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Liibalaabaa

Seuraavaksi luvassa hyvin asiapitoinen ja informoivilla kuvilla varustettu postaus. Toisin sanoen mitään ihmeempiä ei ole tapahtunut viime päivien aikoja, ja tämä on tällaista tyhjästä on paha nyhjästä -kirjoittelua. Ehkä jotakuta kiinnostaa kuitenkin. :D Olen ihan sekaisin päivistäkin, näköjään tiistaina tullut päivitettyä viimeksi...

Keskiviikkona treffasin suomalaisen vaihtarikaverin kahvittelun (kokistelun) merkeissä. Piristi kummasti hölistä kunnolla niitä näitä, etenkin kun keskustelukumppani oli oikeasti fyysisesti läsnä. Suunniteltiin, että lähdettäisiin joku aamu seitsemältä(!) lätkimään sulkapalloa. Yliopistolla on nimittäin mainostettu 100 kruunun sulispakettia, johon sisältyy välineet ja aamupala. Vakaana aikomuksena on repiä itseni ylös ja suorittaa varmaan koko vaihtoajan ainoa kunnollinen liikuntarykäisy... Vähän kyllä hirvittää, mihin rapakuntoon täällä ajaudun. Aina tuntuu olevan liian kylmä tai loskainen keli kävelyyn, enkä oikein innostu hintavista salijäsenyyksistä.


Aika säälittävää, etten tunnu löytävän paperiröykkiöitä parempia kuvauskohteita. :D No, kuva kertoo kuitenkin jotain siitä, mitä opintojen puolella tapahtuu. Rangaistuksen sosiologian kurssipapereita siis. Kurssitehtävä on aloitettu, ilman rohkaisuryyppyjä vieläpä. Valitsin aiheeksi moraalin vaikutuksen rangaistuskäytäntöön, mikä on pitkälti durkheimilainen lähestymistapa teemaan. Mielenkiintoa ainakin riittää, varsinkin kun pääsee perehtymään lemppariklassikkonsa näkemyksiin. ;) Ja niin, onhan kuvassa myös muun muassa avaimenperä, jonka sain ystävältä läksiäislahjaksi. Eihän se kovin hyvin näy, mutta ajatus on tärkein... Siinä lukee "Money can't buy you happiness but it can buy beer which is a good start". Juuri passeli meikäläiselle!


Ruokakuvathan on aina kivoja, eikö? Päätin, että tämän viikonlopun herkuttelen hampurilaisilla ja ranskalaisilla. Täällähän kaikki maksaa paljon, eikä budjettini juurikaan salli ulkona syömistä. Pitää siis loihtia kotikonstein jotain spessumpaa, ettei aina tulisi pupellettua pastaa-ja-jotain. Yliopistolounastakin olen vältellyt, koska hinnat liikkuvat noin 7 euron hujakoilla. Kyllä meinaa välillä iskeä kaipuu Ilokiven patojen ääreen...


Meidän rappuun oli tällä viikolla ilmaantunut tällaisia liplappusia (osoitetiedot sensuroitu, ettei tule enempää ikäviä yllätyksiä :D). Näemmä pitkäkyntiset käyneet murtautumassa talon varastoihin. Oma omaisuus on onneksi visusti meidän asunnon suojissa, mutta onhan tuo harmillinen juttu silti. Kyllähän sitä miettii, että milloin joku murjoo kämpän oven ja vie kamat mennessään... Ei pelota, lähinnä ketuttaa. Toivottavasti vorot saadaan kiinni, ja asukkaat saavat anastetut tavaransa takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti