tiistai 1. helmikuuta 2011

Yleisön pyynnöstä...

... päivitän, vaikkei kyllä ole mitään sen tähdellisempää kerrottavaa... :D Viime päivät olen liikkunut vain akselilla koti-yliopisto. Lähikaupassakin on tullut käytyä. Huimaa, eikö?

Lähinnä olen tässä odotellut, että tulisi ensinnäkin perjantai, ergo opintotuki. Pitkään raha ei ehdi tilillä homehtua, koska lauantaina olisi tarkoitus mennä käymään Nacka Forumissa - ostoskeskuksessa, joka sijaitsee suunnilleen vartin bussimatkan päässä kämpiltä. Samalla pääsen keskittymään olennaiseen: Systembolagetin valikoimaan. Tähän mennessä olen onnistunut kiertämään kyseisen puljun toimipisteet. Liekö ruotsalaisten tapa toteuttaa alkoholipolitiikkaansa piilottamalla viinakaupat ja laittamalla potentiaaliset asiakkaat leikkimään aarteenetsintää. No, välttyypähän kiusauksilta, kun ilolientä ei kaupitella joka toisen kulman takana.

Viime viikon sosiologibileet jäivät vähemmän yllättäen pois agendasta, mutta tällä viikolla aion oikeasti lähteä haistelemaan kaupungin iltaelämää. Oppilaskunta järjestää visailuillan jossain keskustan juottolassa, ja mikäs sen mukavampaa kuin mennä sinne pätemään, hohohoo... Ei vaan, kiva jos tulis jonkinnäköstä vaihtelua tähän kotona jumittamiseen (paremmalle puoliskolle tiedoksi, että skypettäminen on kyllä varsin mieluisa illanviettotapa, ei sillä :P). Sitä paitsi tuntuu huomattavasti helpommalta lähteä, kun on jotain aktiviteettia tarjolla - ei tarvitse seisoskella nurkassa hoo moilasena ja miettiä, kuinka sitä uskaltaisi ruveta jutustelemaan ihmisten kanssa.

Notta tällaista tällä kertaa. Seuraavan kerran tekstiä luvassa varmaankin perjantaina. Jos lupaan kirjoittaa visailuillasta, ehkä jätän kerrankin feidaamatta... :D

Yksi päivieni valonsäteistä, The Big Bang Theory ja Sheldon <3

2 kommenttia:

  1. Hah, mullakin on täällä Göteborgissa montaa päivää piristäny Sheldon. :D sulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. ! Harmi vaan, että neljäs tuotantokausi vetelee viimesiään... Mut kiitos samoin, kiva et joku muukin osaa valittaa blogissaan. :D Kirjotusten perusteella tuntuu nääs, että jotkut viettää koko vaihtariaikansa jossain ekstaattisessa tilassa, ja kaikki on ah-niin-ihanaa. Rehellisesti vaan elämän kurjuuskin julki :P

    VastaaPoista