perjantai 11. helmikuuta 2011

Perjantai_hommia

Itku pitkästä ilosta ja niin edelleen... Eilen ja viime yönä täällä riehui infernaalinen lumimyräkkä, joka hautasi alleen orastavat kevään merkit. Eilispäivän pysyttelin visusti sisätiloissa, mutta laantunut keli rohkaisi lähtemään tänään ulos. Aioin käydä Nacka Forumissa ruokaostoksilla, mutta puolisen tuntia bussipysäkillä seisottuani luovutin ja painelin lähikauppaan.


"Ah, kun on kiva tämä talvisää!"

Aiemmin esittelemäni sulan läntin tilanne tällä hetkellä...


Kotiin rämmittyäni aloin väsäillä täytettyjä paprikoita. Kaikki meni ihan hyvin siihen asti, kun oli aika lisätä täytemössöön ranskankermaa. Purkkia ei löytynyt mistään, joten eipä auttanut muu kuin lähteä lampsimaan takaisin kauppaan. Kassatäti onneksi muisti meikäläisen, eikä tarvinnut pulittaa toisesta tötsästä. Tuli muuten aika maukkaita paprikoita! Tähän settiin tuli neljä paprikaa, kaksi annosta bulguria, kidneypapuja, yksi sipuli, mausteita ja sitä ranskankermaa, aka Creme Bonjour Cuisine valkosipuli & yrtit. Niin, ja päälle tietysti tuhdisti juustoraastetta. Simppeli resepti, mutta paljon varaa hifistelylle.


Lopputulos


Tuntuu, että päivä on mennyt hirveän nopeasti, enkä ole saanut aikaan läheskään niin paljon kuin suunnittelin. Oma osuuteni ryhmätyöstä on edelleen levällään kuin jokisen eväät. Onneksi tässä nyt on vielä aikaa vääntää sitä, kunhan ei vain tulisi mitään yllättäviä ekstrahommia muilta osapuolilta. Toisaalta tekisi mieli tehdä enemmän, mutta ehkäpä toiset ovat ajatelleet, että minulla on ihan tarpeeksi työnsarkaa, kun joudun kirjoittamaan ruotsiksi. Niin tai näin, yritän nyt hetkeksi heivata raportin pois mielestäni ja keskittyä perjantai-illan viettoon. Kivaa viikonloppua!

Tein _hienon_ kaavion :)

1 kommentti: