tiistai 22. helmikuuta 2011

Ehostusta

Ajattelinpa tässä huvin vuoksi lisätä blogiin "Ruåtti"-soittolistan, joka on ollut täällä ahkerassa käytössä. Olen lisäillyt (ja tulen lisäämään jatkossakin) listalle paikallisradiossa jyllääviä listahittejä ja fiilistelymusiikkia milloin mihinkin mielentilaan sopien. Kuuminta hottia siellä on tällä hetkellä PJ Harveyn uutukaisalbumi. ;) Soittolista löytyypi tuolta sivupalkista Spotifyn logoa klikkaamalla.

Eipä tässä muuten sen tähdellisempää asiaa. Pari viime päivää ovat olleet aika uuvuttavia. Paljon koulujuttuja ynnä muuta mukavaa. Tänään piti palauttaa hemtentamen, joten onpahan sekin murheenkryyni poissa päiväjärjestyksestä. Toisaalta kysymysten pohtiminen oli aika innostavaakin: hyvä etten villiintynyt, kun aloin kirjoittaa tapauksesta, jossa joku on nähnyt uskonnollisen näyn ja tahtoo sen myötä kehittää ja levittää omaa uskontoaan. Sitten piti ajatella uskonto organisaationa, verkostona ja instituutiona, mikä vähän latisti intoa ja johti peritavalliseen, kuivaan analyysiin.

Turha luulla, että kirjoittamisesta saisi nyt pitää taukoa. Eikös rangaistuksen sosiologian kurssille pidä raapustaa jonkinlainen sepitelmä. Aikaa on tällä hetkellä viikko, eli tiedossa hilpeä viikonloppu päätteen edessä. Liekö se on lipiteltävä punkkua, että saa jutun rullaamaan kunnolla... Noh, täytyy odotella josko sitä ilmaantuisi jotain mukavaa menoa, ettei tarvitsisi paeta omiin ajatuksiin. Katsellaan ja kuulostellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti